I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Semester!!!!

IMG_20210725_202047

Hej på er fina ni! Hoppas att allt är bra med er?! Här är det toppen. Har semester just nu, det är så behövligt. Jag tog fem veckor medan Simo har fyra. Vi fixar och trixar på tomten, åker å badar och så har vi ju spel på tomten här hemma. Vi har ju pool, badminton, fotbollsmål osv. Det är faktiskt väldigt trevligt att hemestra måste jag säga. Häromdagen var jag med Simo och Alyssa å plockade hallon med svärföräldrarna, inte alls långt ifrån där vi bor. Så jag gjorde både drottningsylt och hallonpaj på detta. Jag har kvar en hel del blåbär sedan förra årets plock. Såååå gott!

Vad gör ni nu i sommar?

Vi ska faktiskt dra till Gotland här snart. Min brorsdotter bor där, så vi ska hälsa på henne över dagen bara. Det blir perfekt. Hoppas att vädret är bra så att vi kan bada när vi väl är där. Vi kanske besöker Pippi Långstrump, det får vi se om det går vägen.

Berätta vad ni ska göra, jag blir så glad av era kommentarer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *