I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Massor med äpplen

IMG_20210725_152849 IMG_20210725_170812 IMG_20210725_171022

Igår var en bekant över och hämtade äpplen hos mig. Titta vad jag fick som tack. Blev alldeles rörd faktiskt. Hon var så glad över att få äpplen. Jag ger gärna bort äpplen om fler vill ha, får en stor skörd av äpplen den här vända.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *