I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Egentid med barnen är viktigt

IMG_20210712_121522

Jag tycker det är så viktigt att ha egentid med barnen på tu man hand. Så när jag är iväg på exempelvis ett läkarbesök eller så, med något av barnen, så ser jag till att vi tar en fika eller käkar lunch ute. Alyssa har fått en fling för bulgur, så här fikade vi på Castello så fick hon det. Joshua brukar helst vilja att vi äter sushi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *