I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tips på utflyktsmat till stranden

Polish_20210708_143104995

Hej! Tänkte tipsa om kall utflyktsmat som jag sett att många efterfrågar nu i värmen, nämligen WRAPS! Går att variera i all dess oändlighet. Här ser ni några bilder med grönsaker, avokado, kyckling, sallat, rostbiff, fläskfilé, egna såser som currysås och Rhode Island. Super-enkelt att göra, sen rullar man ihop dom och slår in med folie. Perfekt. Blir ingen disk på utflykten heller, så perfekt till badstranden.

Vill ni ha recept på wraps, klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *