I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Julmat i februari

IMG_20210224_145402 IMG_20210224_145411 IMG_20210224_145418

Japp, ni läste rätt. Det här har jag ätit till lunch idag. Simo hade nämligen glömt en julskinka på altanen, skinkan köpte han billigt runt nyår, haha. Och nu har det varit plusgrader några dagar, den var inte helt tinas, men lät den tina upp inomhus. Så fixade med en egen senapsgriljerad julskinka (recept), Janssons frestelse och hemmagjord rödbetssallad med äpple (recept).

Skinkan var på 3,2 kilo och över hälften är redan uppätet, haha. Joshua och Simo älskar julskinka nämligen. ❤️

Annars mår jag relativt okej idag, ingen feber tack och lov. Men har symptom och måste stanna hemma. Jag gjorde ett Corona-test imorse som jag lär få svar på inom ett dygn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *