I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sjukling…

IMG_20210216_142817

Idag är det ju fettisdagen, så detta blev jag serverad av min man till mellanmål idag. Jag ligger hemma sjuk nämligen med halsont och feber. :-( Insjuknade natten till igår och har just nu bara legat och kollat på the office hela dagen. Det är skönt. Men har sen inatt även och hela dagen haft sådan sprängande huvudvärk.

IMG_20210216_122909

Till lunch idag blev jag serverad mat i sängen faktiskt. Så skönt. Det blev tacogratäng med tillbehör.

IMG_20210216_181401__01

Till middagen tog jag mig ned till köket och åt detta tillsammans med familjen. Det är dumplings på kycklingfärs med klassisk sås till samt grönsaker som tillbehör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *