Det blev ca 300 gram kycklingfärs över igår, så det var ju tvunget att fixas med idag. Tanken var att blanda ned kokta äggnudlar till, men ungarna har gjort egna nudlar på allt jag hade – och då hade jag faktiskt en hel del icke kokta nudlar hemma, haha. Så det får serveras med kokt ris till istället.
Ingredienser i färsen:
Färs, gul lök, vitlök, ingefära, chili, färsk koriander, soya, risvinäger, honung, sesamolja, salt, peppar.
Övrigt:
Usch, nu ligger jag i sängen igen. Är helt slut i skallen. Det är den grejen, att jag aldrig lär mig. Har ju ändå vilat hela dagen, så trodde det skulle funka. Är så mör.
Här har ni hemmagjorda ”snabbnudlar” med köttsmak 🙂 Jag tycker det är okej att göra såhär om man kanske har bråttom eller bara är sugen på något. Jag arbetar ju många kvällar och då passar barnen på minsann. Jag skulle vilja att de har i lite purjolök och kanske frysta grönsaker om majs/paprika/ärtor. Lite som i de där snabbnudlarna man kan köpa färdigt.