I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Komma tillbaka hit?

Nu som följer min blogg vet ju att jag älskar att blogga. Dock tappade jag sugen något när jag blev kickad från portalen, trots att jag hade fler följare än de andra toppbloggarna. Fick sedan ett annat förslag på portal, men vet inte riktigt om jag trivs där. Har svårigheter att logga in där, sedan är det lite annat också.

Nu har ju ni missat mängder med matbilder och foton på mig och barnen, om ni inte har kollat in min Instagram förstås; emmaloupesonen.

IMG_20210214_154334

Här är en bild på mig från igår när vi skulle å fira alla hjärtans dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *