I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: ”skolans fisksås” sås till fisk

IMG_20200728_172049_724

Idag gjorde jag detta till middag, blev kalasgott! Självklart gjorde jag min egna fisksås som påminner om den man fick i skolan till fiskpinnar.

Ingredienser:

  • 1 dl inlagd saltgurka hackad
  • 3 dl gräddfil
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 dl creme fraiche
  • citronsaft fråm en halv citron
  • 1/3 färsk dill från kruka eller 1,5 msk fryst
  • 1 msk hackad gräslök
  • salt
  • svartpeppar

Gör såhär:

Blanda allt å låt stå i kylen ca 20 minuter före servering.

Låt det väl smaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *