I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ny maträtt ikväll!

IMG_20200701_215055_Bokeh

Kvällens matlagning, tog ungefär lite över en timme totalt alltsammans. Nu har vi för två dagar ungefär, om ens det. Det är en fejk ”korv stroganoff”, utan korv men istället med fläskytterfilé i strimlor tillsammans med lök och vitlök, kryddad med basilika. Ska serveras med pasta och sallad.

Den andra rätten är kycklingben med lök och vitlök å olja, kryddad med italiensk grillkrydda – så massor med sky. Ska serveras med ris och sallad.

Den tredje rätten är ett hittepårecept, på fläskytterfilé i skivor längst ned i botten, lökhack och vitlöksskivor över, lite salt och peppar, sen kokt blomkål över det å grädde samt massor med ost. Ätes som det är bara eller med sallad till om så önskas. 225 grader i mitten av ugnen i 35 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *