I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Beställt Paolo Robertos matprodukter

IMG_20200604_194211

Igår fick jag nys om att matsmart.se köpt upp ett stort parti av Paolo Robertos matprodukter, där minst 350 tusen kronor ska skänkas till förmån av trafficking. Det var rabatterade priser, så jag slog till eftersom det ändå är väldigt bra mat som vore synd om det går till spillo. Det går ju ändå till en god sak – och Paolo tjänar inte en spänn på detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *