I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Soffgrupp till uteplatsen framtill

IMG_20200522_182140

Denna soffgrupp hittade jag igår på en köp- och säljgrupp på Facebook. 300:-, som hittat ju! Även dynor följde med, men är ej med på bild då jag tvättade överdragen.

IMG_20200522_182212

Priset blev nog lägre eftersom det var små ”hål”. Men det är ändå glasskiva över, så inget jag bryr mig om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *