I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det är så härligt med matlagning

IMG_20200523_110109__01

Här skalade jag upp över 2 kilo potatis, eftersom jag kokade allt samtidigt för potatismos och potatissallad.

IMG_20200523_113406

Här har jag alltså förberett både för lunch och middag denna lördag.

IMG_20200523_130048_Bokeh__01

Det här blev då dagens lunch. Enkelt och gott. Bilder från kvällens middag kommer senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *