I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bönans bröd

IMG_20200519_165656 IMG_20200519_192211 IMG_20200519_174527

Glömde ju visa fler bilder på brödet jag och Alyssa bakade häromdagen. Knäckte nötter som jag tillsatte. Det blev jättebra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *