I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bönan bakar bröd

IMG_20200519_165656

Barnen äter ju som tusan, så har blivit lite bättre på att baka bröd faktiskt. Nu hade jag bara jäst nog att göra en limpa. Borde baka bröd oftare. Jag försöker i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *