I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Pysslat ihop ett köksredskap

inCollage_20200515_154442704__01

Idag har jag och min dotter Alyssa, 5 år, pysslat ihop detta köksredskap av en gammal ketchupflaska för att ha pannkakssmet i. Väldigt fiffigt att göra både plättar och pannkakor med utan kladd över hela spisen. Självklart gjorde vi även egen pannkakssmet och fyllde på. 🥞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *