I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hur leker livet för oss?

IMG_20200513_164857_667

Jag är äntligen frisk och har jobbat denna vecka. Det känns skönt som tusan. Blev varmt välkommen tillbaka av mina kollegor och chefer, så det känns hur bra som helst. Vi hade även möte med andra enheter inom fritid häromdagen och det var så kul att träffa allihopa.

Barnen mår bra och går i förskola och skola. Simo kan arbeta hemifrån, men ibland behöver han åka in på kontor. Så det känns bra att han kan göra så. Det är inte lika lätt för mig att göra det direkt om man säger så.

inCollage_20200510_175816527

Det har annars varit en bra vecka. Jag fixade med mycket mat i söndags kväll. Det längst ned till höger på bild är tonfiskbollar som jag hittade på själv. Jag ska skriva med receptet till er alla och för mig själv med min receptbank. De blev verkligen bra, även om Joshua inte gillade dessa. Dock är det ju så med tonfisk, det har sådan speciell smak. Antingen gillar man det eller inte.

Hur mår ni alla?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *