I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fortfarande hemma…

Hejsan, hoppsan – hoppas att ni alla mår bra?! Man får inte gå till jobb eller skola om man uppvisar symptom, så vi är hemma tills vi är symptomfria två dygn. Därför är vi hemma åtminstone idag, imorgon och på onsdag. Samhällsansvar, kallas det.

Jag har slem och lite ont på höger sida i halsen, är svag i kroppen (förhoppningsvis pga nattens extrema sömnbrist då jag inte var svag igår eller i lördags), hostar och nyser då och då. Andra i familjen hostar, en är klen i kroppen. Ingen feber verkar det som i alla fall, vilket är bra!

Idag är en sådan dag, som jag känner att jag inte alls orkar laga mat. Är därför verkligen tacksam över att det finns färdiga matlådor i kylen och tillräckligt med matvaror hemma för att senare vid ork laga mat. Jag är tyvärr van att även vid sjukdom hålla igång, vilket nog alla gånger inte är så bra…

På tal om sjukdom, så såg jag en video igår där man skulle dricka varmt citronvatten varje dag, att detta är bra mot virus. Sen är det inte fakta jag sprider vidare, utan nämner bara vad jag såg för video. Dessutom är det skönt med varma drycker när man är slemmig och har ont i halsen.

Jag håller mig uppdaterad över information gällande covid-19, men mest är det ju blaj och upprepad information som framförs, så det är tyvärr inte så mycket att hänga i julgranen…

IMG_20200323_121853_Bokeh__01

Inte alls någon vidare bild, men det jag åt till lunch idag. Som ni ser så har gräddig kycklingfilé med jordnötssmör samt ris legat tillsammans i en matlåda å sen polsk sallad (recept) till.

Hoppas verkligen att ni läsare mår bra, allas vår hälsa är så viktig. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *