I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Första passet med personlig tränare (PT)

inCollage_20200214_110952767

Sådär! Då har jag kört mitt första pass med PT. Det varade i 45 minuter och vi körde på 7 olika stationer. Jag började faktiskt med att promenera till träningen hemifrån, så det var ju bra. Ska göra så hädanefter.  Det tog mig 20 minuter. Dock tog jag bilen hem, detta för att jag har en maskin igång här hemma samt att jag behöver duscha och fixa med lite saker inför jobbet och även inför kvällen då det är alla hjärtans dag idag!!! ❤️ Vi kommer att fira det hela helgen faktiskt.

Snygga strumpor, va?! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *