I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Första föreläsningen avklarad

Idag var jag på första kursen i träningsprogrammet jag är med i från och med idag och tre månader framåt. Vi var en grupp som kommer att gå på detta tillsammans och träna en del tillsammans också. Så nu får ni hålla tummarna. Jag har bokat in 4 pass med min PT, som jag hoppas kommer att ge mig det jag strävar efter gällande musklerna. Jag kommer att träna min bål en hel del, men även ryggmuskler. Och sen kondition osv.

Idag handlade kursen om den mentala biten gällande träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *