I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sluta med detox

Fy bubblan vad äckliga de där kemikaliekryddade sopporna är. Sen tror jag inte riktigt på det heller. I ärlighetens namn så har jag bajsat jättekonstigt efter att jag började med det. Tanken med min träning är ju inte att banta, utan att bygga muskler då jag har så ont av att de inte funkar som de ska.

Å att sen endast leva på 800 kalorier per dag, ehm, nej, det går inte. Å så mens mitt i allt. Aha, körde halvdant i fyra dygn, så jag försökte.

Tänk er ”varma koppen”, men med mer kemisk smak?! Så smakar de. Om det inte är brutalt torrt, haha. Nä, fyfan.

Ska jag köra på sånt igen någon gång, så gör jag hellre egna soppor och juicer. Det ska för fan inte smaka metall om det man äter!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *