I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ska börja träna!

Hej hallå, den här veckan har jag startat upp med att följa en diet, för att jag ska detoxa. Det är via Medfit jag har startat upp detta. Jag kommer alltså att träna minst två gånger i veckan med en PT under 3 månaders tid. Sedan får jag vara med på olika föreläsningar för att lära mig mer om träning och hälsa. Så denna vecka ska jag detoxa då. Får se hur det går, haha. Maten jag har fått är jätteäcklig och smakar kemiskt.

Mitt mål med denna träning är inte att banta, utan för att bygga muskler. Jag har haft ont i så många år nu, det får fasiken räcka. Jag förtjänar att få må bra.

2 reaktioner på ”Ska börja träna!

    1. Ska inte göra detta samtidigt. Det är inte styrketräning jag ska köra heller. Detox är denna vecka. Jag börjar med föreläsning i nästa vecka, sen träning. Dessutom haft mens, så inge vidare med sån här detox. Väljer idag att avsluta det hela då det är alldeles för få kalorier för att jag ska funka. Helt ärligt tror jag inte kemikaliekryddade detox-påsar funkar mer än att de är till för att sälja pengar. Men för 600:- för en vecka, så tänkte jag att jag ska fanimig prova bara för att.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *