I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bloggat sämre…

Ja, ni har nog märkt att jag inte bloggar lika mycket längre och det beror på för att jag inte längre är toppbloggare hos Allt för föräldrar. Detta meddelades mig i början av oktober och jag hade då tre månaders uppsägningstid.

Man tappar lite lusten då, med tanke på allt. Jag har gett många år av bloggande och man vet i den här sfären när man inte längre duger. Så det var lite så jag kände. Sedan har jag inte mått så bra heller, och jobbat väldigt mycket. Så jag har inte prioriterat bloggen alls, även om jag älskar att blogga, därav detta inlägg.

Jag ska flytta över min blogg till en egen domän senare. Måste bara få loss bloggen härifrån å jag hittar inte det i mina inställningar, lite lustigt. För jag har flyttat bloggen tidigare. Som när jag flyttade hit från Mondoblog.

Har även fått ett erbjudande om att börja blogga på en annan portal, så jag får se. Den är ganska ny, så är väldigt osäker på den. Det verkar inte uppdateras där direkt.

IMG_20200127_173253__01

Kvällens middag på jobbet.

4 reaktioner på ”Bloggat sämre…

 1. Trodde nästan du hade slutat att blogg. Hur kan dom säga upp dig som toppbloggare för när man kollar topplistan så ligger du denna vecka på plats 8! Märkligt!
  Hoppas det ordnar sig med en ny portal.
  Grattis i efterskott till Z som fyllt år, 25/1 om jag inte minns fel 😉

  1. Nej då, jag slutar inte att blogga i första taget. Men man blir lite putt.

   Jo, jag vet min placering å statistik. Men levererar inte lika bra som förut, så förstår på ett sätt. Lägger inte ut lika fina bilder som förut. Men har ingen dator haha.

   Men sen har det varit mycket med flytt, barn överlag (skolan å sånt), jobb osv.

   Tack för att du skrev. Blev så glad. Du är nog den som följt mig längst av alla. Kram

   1. Ja men du ligger ju ändå i 10 i topplistan så då har du ju många bloggläsare. Jaja det blir säkert mycket bättre när du får komma till en annan portal.

    Ja det känns nästan som man känner dig när man har följt dig så länge. Minst 12 år är det i af 😉

    Ja jag har ju sifferminne och sen fyller ju jag själv den 27/1 och därav minns jag Z´s födelsedag. Sen fyller en av Lucas bästisar år samma dag.

    Hur går det för Z i skolan. Han går ju på högstadiet nu. Lucas går ju i 8:an och det är tufft. Mycket läxor och prov varje vecka. Kram

  2. 25/1 stämmer alldeles utmärkt. Vilken bra koll du har :) ska blogga mer, kommer att komma upp en helt ny grej på bloggen så fort jag kommer igång. Kan säga att det blir i nästa vecka redan, men på riktigt 11/2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *