I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemma med Joshua som bygger Lego

IMG_20200115_111510

Joshua har varit dålig i magen senaste dagarna, även hans syskon, så vi har varit hemma nu denna vecka, men som det ser ut nu så kan han gå till skolan imorgon. Det är viktigt det där att man håller sina barn hemma när de är sjuka, tycker jag. Dock fått skäll från skolan att han varit hemma för mycket – men inte tusan ska man skicka sjuka barn till skolan? Fine lite hosta å lite snorig, men vid feber, magsjuka och annat – stanna hemma!!! Det är ju bara taskigt mot barnen om man skickar de sjuka till skolan – och även för skolkamrater och de som jobbar.

IMG_20200115_112046

Just nu bygger Joshua på ett Lego som han köpt för julklappspengar. Vi klockar på hur lång tid det kommer att ta för honom att bygga ihop detta.

– Hur lång tid tror du? Joshua gissar på 15, max 20 minuter. Jag tror på 1,5 h.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *