I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

På väg in i väggen…

Den senaste tiden har jag inte varit alltför flitig med att uppdatera bloggen – detta på grund av flytten. Inte så konstigt med andra ord?! Men då vet ni varför hur som! Jag ska uppdatera med fler bilder från huset, det kommer i nästa inlägg. Kram.

Jag har dock varit så himla stressad och det har varit en extremt jobbig höst för mig. Nästan att jag har gått in i väggen faktiskt, så jag mår inte så värst bra om man säger så. Det hände en del grejen i början av 2019, som fick mig att må väldigt dåligt. Sen all stress inför visningen och sedan inför flytten och allt, min kropp höll faktiskt på att säga upp. Jag hoppas nu att få må bra igen.

Under hösten nu exempelvis, åkte jag på en så hård magkatarr, att jag trodde det gått hål på magen. Jag fick sjukskriva mig en hel vecka för att råda bot på den magkatarren. Fyfan. Det är den absolut värsta vändan magkatarr jag varit med om – och då har jag ändå haft magkatarr sedan hösten 2007.

Jag ska till läkaren i veckan och se över en eventuell sjukskrivning faktiskt. Jag är så slutkörd. Jag har helt enkelt tagit på mig alldeles för mycket. Och folk vet att jag mer än gärna hjälper, så flera gånger i veckan blir jag kontaktad av folk som behöver hjälp med något. Men jag känner det nu, att jag orkar fan inte. Jag behöver hjälpa mig själv nu.

Orkar inte berätta allt här nu, men det är en hel del laster jag har på mina axlar. Och nu känner jag att det blivit för mycket för mig att bära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *