Jag förberedde en hel del mat så att det skulle räcka för två hushåll för hela veckan. Jag hade inte lust att betala omkring 10 tusen för att äta lunch och middag ute för bara min familj. Vilket det i runda slängar ungefär hade gått på.
Vi åt ute någon gång såklart, kan säga att det inte alls smakade bra. Köttet var helt snustorrt å tillbehören ej klara… Det bästa stället vi kunde märka av där, var Sibyllas, haha. Tänk att äta lunch och middag där i en veckas tid?! Hahaha… Ena stället hade sjukt dålig service, sånt är jag väldigt allergisk gentemot.
Är väldigt nöjd att jag tog med mig färdig mat och allt som behövdes för att kunna göra fler rätter. Jag hann inte att ta bild på allt märker jag nu, men några bilder kommer ni att få se i detta inlägg.
Här var det jag tog med mig plus att jag behövde köpa en del färskvaror. Med på bild finns ej all julmust och cider som jag tog med.
Hel kyckling i ugn med tillbehör var en av middagarna i stugan.
Köttbullemacka på kvällen, på rester från julbordet.
Lunch och senare middag på självaste julafton.
En dag åt vi köttfärslimpa på kycklingfärs med morot, bacon och lök tillsammans med potatismos och sås.
Dagen för hemfärd, gjorde jag iordning en ny rätt på rester av julskinkan, nämligen en gräddig mozarellaostsås med pasta, skinka, gul lök och vitlök.