I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Klart att jag tog med mat till fjällen!

Jag förberedde en hel del mat så att det skulle räcka för två hushåll för hela veckan. Jag hade inte lust att betala omkring 10 tusen för att äta lunch och middag ute för bara min familj. Vilket det i runda slängar ungefär hade gått på.

Vi åt ute någon gång såklart, kan säga att det inte alls smakade bra. Köttet var helt snustorrt å tillbehören ej klara… Det bästa stället vi kunde märka av där, var Sibyllas, haha. Tänk att äta lunch och middag där i en veckas tid?! Hahaha… Ena stället hade sjukt dålig service, sånt är jag väldigt allergisk gentemot.

Är väldigt nöjd att jag tog med mig färdig mat och allt som behövdes för att kunna göra fler rätter. Jag hann inte att ta bild på allt märker jag nu, men några bilder kommer ni att få se i detta inlägg.

IMG_20191221_230110 IMG_20191221_230101 IMG_20191221_230157 IMG_20191221_230050__01

Här var det jag tog med mig plus att jag behövde köpa en del färskvaror. Med på bild finns ej all julmust och cider som jag tog med.

IMG_20191226_183033 IMG_20191226_183820 IMG_20191226_181703__01

Hel kyckling i ugn med tillbehör var en av middagarna i stugan.

IMG_20191225_202024

Köttbullemacka på kvällen, på rester från julbordet.

IMG_20191224_134448 IMG_20191224_134444 IMG_20191224_134457 IMG_20191224_134454 IMG_20191224_134437

Lunch och senare middag på självaste julafton.

IMG_20191223_182010

En dag åt vi köttfärslimpa på kycklingfärs med morot, bacon och lök tillsammans med potatismos och sås.

IMG_20191227_120113__01

Dagen för hemfärd, gjorde jag iordning en ny rätt på rester av julskinkan, nämligen en gräddig mozarellaostsås med pasta, skinka, gul lök och vitlök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *