I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Grattis Alyssa 5 år ❤️

inCollage_20191205_195720518

Den här skruttfian firade vi extra här idag på självaste födelsedagen till ära, det är hon värd. Inga presenter dock, men en fika tillsammans med min bror och hans dotter. Det var så himla trevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *