I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Provar på att göra egen inlagd fylld mini-paprika

IMG_20191202_214637__01

Spännande det här. Jag och Simo älskar att äta såna här snacks direkt ur burken – å de är ju inte direkt billiga om man säger så.

Så nu fick jag arslet ur vagnen och försöker mig på att göra egna sådana. Jag har hittat på receptet alldeles själv utifrån hur jag tror att man gör, haha. Hade två tankar där. Denna vända provar jag med att först skära va locket, rensa bort kärnor och fylla de med ost, för att sedan köra i mitten av ugnen på galler på 250 grader…låta de svalna och sedan lägga på en lag blandat på 3 dl olivolja, 2 msk vitvinsvinäger, 2 msk socker, 1 stor torkad röd chilifrukt hackad. Osten jag har stoppat i, är rätt saltad.

Återstår imorgon att se hur det smakar, hoppas på ett gott resultat!

IMG_20191202_211439 IMG_20191202_212011 IMG_20191202_212205

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *