I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Handlat mat å fixat mat

IMG_20191202_193013__01__01

 

Handlat hem billig mat (endast svenskt kött) på Pulsen inköpt idag, så det blev lite matlagning fixat precis nu. Ska nog göra lite mer mat, men vet inte vad jag ska fixa. Något med potatis har jag tänkt då jag köpt hem sådant.

* Kycklingdelar med lök och grönsaker i egen tikka masala-sås.

* Basilikakryddad lasagne på kycklingfärs.

* Basilikakryddad korv stroganoff på kycklingfalukorv.

* Färdiga chicken nuggets dock, men egen sås. Endast 3 portioner, men chicken nuggets kostade 10:- per påse (450 gram á styck) å ungarna gillar tyvärr sån ”skit”, så det köpte jag idag, gör annars egen från grunden.

* Koreansk gurksallad med skivad rödlök.

* Klassisk tzatziki.

IMG_20191202_183818

Brukar annars göra egna chicken nuggets från grunden. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *