I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Simpel lunch på jobbet

IMG_20191126_113711__01

Såna här lunchlådor är så perfekta. Idag äter jag korv stroganoff på kycklingkorv, tillsammans med snabbmakaroner och lite grönt.

– Så nu är jag glad med mat i magen ❤️

Vad gör ni idag då? Jag ska på möte klockan 13, därav äter jag min lunch lite tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *