I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alyssa hittade sin present haha

IMG_20191126_204519

Medan jag bar in mat och andra varor från hallen, så kikade Alyssa i min handväska och hittade badkaret, haha. Så, ja. Hon fick den idag. Bortskämd unge innan ens sitt kalas eller ens har hunnit fylla år. Både fått örhängen och ett ”Barbie-badkar” idag. Men hennes örhängen behövde jag sätta in idag så att hålen inte hinner att växa igen.

Så, ni kan ju gissa vad Alyssa pysslade med ikväll. Självklart skulle hon bada i sin balja, med Barbie bredvid sig i sitt badkar. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *