I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sjukstuga…

Igår och idag har jag tagit ut vab, då barnen är risiga i sina magar… . Alla utom jag har varit det…därför brukar jag få ta denna typ av vab. Dock har jag gått å blivit förkyld nu. Usch, mitt immunförsvar har försämrats åter igen. Migrän och förkylningar. Inatt svettades jag som tusan och det gör jag när febern försöker ta över. Dessutom är jag snorig och har huvudvärk. Har även känt av i höger öra, men det är nog rätt lugnt på den fronten. Just nu har jag ingen feber, men jag känner mig ändå inte kry i kroppen. Och så barnen med deras magar. Jag vet inte riktigt om det är magsjuka, de luktar inte svavel. Men någon typ av virus är det ju.

Hoppas att jag mår bättre imorgon, för jag behöver arbeta. Förhoppningsvis är detta bara en lätt förkylning som jag har åkt på, men med min otur så är det nog bihåleinflammation… Det är den här tiden på året fram till ungefär april månad, som jag lätt får denna åkomma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *