I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Planerar julklappar till de vuxna…

IMG_20181220_204411

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ge de vuxna i julklapp kommande jul. Den här fick exempelvis en kollega till mig förra året. Jag har några tankar på vad jag köra på för något faktiskt. Vad det blir, lägger jag ut först på julafton. Än är jag inte helt säker som nämnt, men jag har några förslag som jag bearbetar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *