I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julpyssel redan nu

IMG_20191112_205334 IMG_20191112_220814

Jag har varit helt slut idag, men jag kände att det kunde vara en bra idé att sysselsätta barnen med lite pyssel. Halvt fusk med färdiga pepparkakor, men så uppskattat från barnens sida. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *