I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julen blir inte som vanligt…

Det blir en annorlunda jul för vår del i år. Det har mycket att göra med att vi både köpt hus å så sålt av lägenheten. Så inget pynt med andra ord. Därför köpte jag en hel del kläder för vår del, haha. Mat kommer det att bli, men inte alls lika mycket julklappar som tidigare (och då är jag lite petig där för att inte skämma bort barnen). Detta har helt med flytten att göra. Vi har däremot sett till att alls barn i släkten får sina julklappar, även om våra får färre än vanligt. Det kommer att bli lite ovanligt, jag låter er läsare få vänta på bilder när det gäller detta. Ni får helt enkelt vänta å se :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *