I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Beställt födelsedagspresenter

IMG_20191108_192313_369

Precis beställt presenter till Alyssa som snart fyller år 🎁 Fatta att jag blev klar med alla julklappar (till barnen och släktingbarn) innan Alyssa?! 😂 Hade förvisso bara tänkt ge henne en stor fet present, men så önskade hon sig nu ikväll pyssel med Pyjamas hjältarna, varpå mamsen inte kunde låta bli. Hon älskar ju dessa och att pyssla, perfekta presenterna då ju. Historien med den större presenten (bilden) finns att läsa här: https://blogg.alltforforaldrar.se/emmalous/2019/09/06/omg-ni-maste-lasa/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *