I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Joshua gick bus-eller-godis

IMG_20191031_202137

Helt okej mängd godis för Joshuas del, på bara två portar. Han gav bort lite till Zacharias innan bilden togs – på eget bevåg faktiskt! Så himla snällt, bara sådär. Joshua kommer kanske att gå en till runda på söndag, men det är inte helt säkert. Han ska ha Halloween-fest då nämligen å jag håller på att fixa med en piñata!!!

IMG_20191031_121152_448

Här kommer ett försmak på den. Just nu har jag ordnat med tre lager av fyra. Design får vi se hur det blir… Jag har ju packat undan det mesta inför flytten, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *