I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lagat lite mat mellan event och jobb

inCollage_20191027_164610402

Jag gjorde en snabb korv stroganoff direkt när jag kom hem från eventet.  Så behöver jag inte stå halva natten efter kvällspasset å fixa mat. Men det blir mer mat senare hur som. Kommer åtminstone att göra vegetariskt fyllda paprikor. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *