I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alyssa på träning med sina nya skor

IMG_20191025_165525

Idag var jag med Bönan på träning. Det gick jättebra. Hon vill inte alltid vara med, och verkar ha svårt med nya sociala kontakter, men i omgångar funkade det. Hon gillade särskilt en lek, nämligen ”land, hav & skepp”. Den leken var herrans många år sedan som jag körde.

Kolla hennes nya fina innerskor! Dessa köpte jag för halva priset på Intersport häromdagen. Hur bra som helst. Hon blev så himla glad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *