I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

TÄVLING: Vinn 4 biljetter till Robin Hood – the musical

89526853-PTbdi

En person vinner 4 biljetter till valfri föreställning runt om i landet. Robin Hood – the musical. Biljetterna är värda 2120:-. Köp din biljett på https://www.nortic.se/dagny/event/20445

Den med bäst motivering vinner!

received_447554752540103

Glöm inte att välja vilken stad och vilket datum du önskar att gå på musikalen.

Information

Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikalproducenter ger nytt liv till ännu en klassiker:

ROBIN HOOD – THE MUSICAL

med bl.a.: IDOLVINNAREN MARTIN ALMGREN, JOAKIM NÄTTERQVIST FRÅN ”ARN”,

CHRISTIAN ARNOLD, ELISA BRYANT, TILDE FRÖLING, AXEL SCHYLSTRÖM, PATRIK MARTINSSON OCH STOR ENSEMBLE

ETT RIKTIGT ÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN

Vi lovar häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!

Manus & Regi: Robert Dröse
Nyskriven originalmusik: Martin Landh & Peter Nygren

Koreografi: Robert Dröse & Gustaf Mardelius

Kostymdesign: Peter Englund (Peep Stockholm)

Scenografi: Erik Fredriksson

Producent: Anna Norberg

Världspremiär: Stockholm Waterfront 27 Oktober 2019 följt av Sverigeturné 2019/2020 (Västerås 10 nov)

Webb: www.drosenorberg.se/robinhood

Facebook: www.facebook.com/drosenorberg (många klipp)

Instagram: www.instagram.com/drosenorberg

Trailer HOOD :
https://youtu.be/gPghmqIVa7o

Vaxholm HOOD – Bakom kulisserna
https://youtu.be/s1JAz8nfzfQ

20 reaktioner på ”TÄVLING: Vinn 4 biljetter till Robin Hood – the musical

 1. Woow vilken grej! Skulle bli årets bästa julklapp till mina tre killar. Härlig musical med häftiga artister och bra musik. Självklart vill jag lära mina killar att vara snälla och ödmjuka mot de som har det svårt. Vill gärna se musical i Karlskrona 11/1-20

 2. Jag vill gärna ta med min familj på musikal 😀 Killarna älskar film och musik men vi är alldeles för dåliga på att ta oss för och boka biljetter till den här typen av evenemang!
  Om vi får möjligheten att gå vill vi gärna göra det den 4 januari på stockholm waterfront.

 3. Hej! Vilken rolig tävling! Jag som älskar att gå på musikaler. Jag och min dotter har pratat om att gå på någon snart, runt juletid. Och detta enligt videosarna jag tittat på, verkar verkligen vara något för oss. Så i Stockholm skulle jag vilja se denna, tillsammans med min dotter och hennes man samt deras dotter. Det skulle vara så roligt. Ingen av oss har varit på Stockholm Waterfront, så det skulle vara en pärla att få besöka. Min dotter och hennes familj bor inte i Stockholm sedan flera år tillbaka och har dessutom nyligen flyttat ännu längre bort. Så det här vore så roligt för oss allihopa samt ett bra tillfälle att de får komma till mig här. Vi kan alla datum i Stockholm, helst kring jul. Tack så mycket! Håller alla tummar och tår!

 4. Robin Hood – denna underbara historia som aldrig går ur tiden!
  Tänk om jag fick se den med min bästa vän Linda… Vi lärde känna varandra på högstadiet och älskade att sjunga musikallåtar och titta på film. Tror att vi såg Robin Hood med Kevin Costner på bio några gånger! Vore magiskt att överraska henne med musikal i Kristianstad 14 mars… Vi ses alldeles för sällan tyvärr. En helkväll på stan med våra äldsta döttrar vore underbart!
  Håller tummarna stenhårt!!

 5. Hej,
  Detta låter så kul! Skulle älska att få överraska mina barn med biljetter till en musikal. Vad vore en bättre upplevelse än att få gå på Robin Hood första gången man går på musikal 😀. Om vi skulle lyckas vinna så vill vi gå i Malmö 1 mars 2020. Trevlig helg!

 6. Jag skulle jätte gärna vilja överraska min familj med en härlig musikal. Sist vi var på en musikal, ja då vart det succé. Som vi skrattade. Något som verkligen är behövligt i vår vardag just nu. Få slappna av lite och få ett gott skratt och en massa leenden på läpparna. Så det skulle jag gärna vilja överraska barnen med.

  kram Nina

 7. Vår 13-åring är utvecklingsstörd och rullstolsbunden, älskar musik och teater! Jag vet att det finns rullstolsplatser på MALMÖ ARENA. Skulle vilja ge henne detta och hela familjen följer med. Första gången vi vågar oss ut på en sådan föreställning tillsammans i så fall….

 8. Jag vill gärna gå med mina tre döttrar på musikalen. Trots att äldsta dottern är 20 år så har vi aldrig gått på musikal för att jag anser att det är för dyrt. Yngsta dottern gillar Robin Hood så hon skulle bli jätteglad om vi vann. Alla skulle uppskatta att vinna då vi skulle få en ny upplevelse att se fram emot – vem vet, vi kanske blir musikalmänniskor!

 9. Vilken underbar present detta skulle bli till hela familjen i juletider när man har den tiden att hitta på lite speciella saker, hela familjen älskar musik men har inte så ofta tiden att göra något sådant tillsammans.
  Robin hood är en film som har följt med sen vi föräldrar var små och att få föra det vidare till barnen hade varit fantastiskt.
  Har aldrig varit på Stockholm waterfront någon gång. Så att första gången hade blivit speciell med robin hood.

 10. Det blir så perfekt att få använda det här tillfället till att lära min lille son lite mer om det som är så viktigt i livet – mod, rättvisa, gemenskap, vänskap och kärlek. Det var med romanerna om Robin Hood och Ivanhoe som min egen far gav mig de insikterna när jag var liten. I dag är det min uppgift att föra de tankarna vidare till en ny generation i familjen.

 11. Vill gärna gå på musikal i Stockholm, med hela familjen i februari. Med en väldigt dansintresserad son skulle Robin Hood vara toppen!

 12. Kvalitetstid med barnen är superviktigt för oss, och nu när barnen snart är tonåringar är vi extra måna om att göra roliga saker tillsammans eftersom de av naturliga skäl vill umgås med sina vänner också. Både vi och barnen älskar Robin Hood så det vore en fantastiskt kul föreställning att njuta av tillsammans. Vi ser den gärna i Västerås 10/11.

 13. Hade gärna velat gå med familjen. Vi är mitt uppe i renovering och flytt. Kommer inte vara klara på några månader än. Hade varit en välbehövlig paus och glädje för oss då vi inte har möjlighet att unna oss något utöver hemmet just nu.

 14. Hjälten framför alla,
  det måste man Robin Hood kalla !
  Han kämpar för rättvisa,
  även om bovarna är envisa !
  Barnen mina får ha honom som idol,
  när han skurkarna vad de tål !
  En upplevelse de säkert kommer ihåg,
  vi blir tacksamma att ni oss med biljetter försåg !

 15. I Luleå vill vi gärna gå,
  och en finfin show få !
  Recensionerna är ju eniga i denna fråga,
  denna uppsättning kan man inte såga !
  Vi har läst sagan, filmen och skrattar,
  barnen lär sig och bokstäverna fattar !
  Men att detta i verkligheten få se,
  är bättre än varje berättelse !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *