I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nya ytterplagg och skor till Alyssa

IMG_20191015_205815

Jag köpte nya ytterplagg till min lilla donna, som hon nu har fått. Hon önskade sig allt i rosa, så javisst, jag fixade det till henne. Hon blev så himla glad faktiskt! 1396:- gick det på, haha. Och så missade jag rabatten såklart. Samtidigt som jag handlade ringde nämligen flera personer till mig, samtal jag behövde ta, så jag glömde bort att kolla in appen. Så när jag kom hem så hade jag fått ett vykort om att det fanns rabatt att få. Aja. Det är skitsamma. Det var ändå bara på 10 %…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *