I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Softar med bönan

IMG_20191014_104633

Jag och Bönan kollar på barnprogram här hemma hos mina svärföräldrar. Vi sov nämligen här inatt. Igår på dagen hade vi visning, jag jobbade sedan kväll. Och även ikväll har vi visning. Så vi håller oss hemifrån just nu i alla fall, så att vi slipper att städa än en gång, haha. Fy bubblan vad vi har städat å röjt hela helgen igenom. Jag är helt förstörd. Vi har knappt sovit något. Men det är fint i lägenheten, det är jättefint. Nu hoppas vi att den blir såld för en bra slant. Det ska bli så skönt att flytta faktiskt. Vill bara flytta så fort som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *