I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alyssa är så fin i sin nya outfit för Halloween

IMG_20191003_203156

Den här klänningen och accessoarerna beställde jag i förra veckan till Alyssa. Hon blev så glad, hihi. Beställde även älvvingar och ett diadem med unicorn, som hon blev så frälst i. Min stora lilla fina tjej! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *