I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Information om huset

Som ni vet, har vi köpt hus. Tillträdet blir antingen i mitten av december eller början av januari. Det beror lite på hur fort vi får vår lägenhet såld samt hur de nya ägarna tänker kring inflytt osv. Hur som helst så har vi skrivit kontrakt på att hämta nycklarna 2 januari.

Nu till huset. Det är 156 kvadratmeter stort, med en tomt om 1254 kvadratmeter. Det är en platt tomt med fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland. Det finns även ett garage på tomten. Tomten är rätt stor och tillfälle för att bygga en pool där finns i våra tankar.

Huset har en balkong och tre uteplatser. Alla i familjen kommer att få varsitt sovrum, förutom jag och Simo som delar. Det rummet är dock väldigt stort, så om vi vill kan vi göra om till ytterligare ett rum. Det finns också en walk-in-closet i vårt sovrum. Även allrummet på övervåningen är riktigt stort. Det finns även ett halvt vardagsrum på nedervåningen i kombination öppen planlösning med matsalen.

Köket är jättefint och har så att man kan sitta där och äta frukost. Men vi kommer att ha matbord och stolar i det så kallade vardagsrummet. På den ytan kommer vi att ha en bäddsoffa, så att våra gäster kan sova där.

Det finns även en liten toalett och badrum med bastu, samt en liten tvättstuga på nedervåningen.

Collage 2019-09-30 16_48_36

Här kommer några bilder. Notera dock att det inte är mina bilder och heller inte våra möbler. KLICKA PÅ BILDEN SÅ KAN NI ZOOMA IN.

Vi är jätteglada att vi lyckades få drömhuset. Och det är inte särskilt mycket att fixa på huset och heller inte gamla vitvaror.

2 reaktioner på ”Information om huset

  1. Å vad fint hus och vad härligt med äppelträd. Är det i närheten av där ni bor nu ?
    Stort grattis igen till ert drömhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *