I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Grattis mamma på födelsedagen

wpid-2015-05-31-19.15.17.png

Idag är det min mammas födelsedag. Det känns lite i hjärtat. Hon skulle idag ha blivit 65 år gammal. Fortfarande ingen ålder. Jag saknar henne så otroligt mycket. Det känns fortfarande orättvist att hon togs ifrån oss i så tidig ålder. Världens bästa mamma utan tvekan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *