I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemmet är upp och ned (bilder)

IMG_20190926_191709 IMG_20190926_191806 IMG_20190926_215349

Som ni vet så ska vi flytta till hus. Och det är då fasiken inte lätt att rensa å dina här hemma med tre barn som ränner runt benen på en. Därför är vi uppe ofta sent å fixar. Dessutom lämnade vi in skåpluckprna i köket på ommålning, vilket kostade oss cirka 5000:-… Och mer komma skall, haha.

Huset må vara köpt å kontraktet påskrivet, men vi har mycket att göra inför fotograferingen i nästa vecka. Tanken är att allt ska bli klart under helgen…

– Tänk hur mycket vi rensade när vi flyttade från tvåan 2008… Tänk då på vad man samlat på sig under 11 år, hahhaha. Kaoooos!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *