I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemmagjorda nuggets och såser

IMG_20190917_192253__01

Det här blev dagens middag här hemma. Det är egna nuggets jag gjorde på fläskytterfilé. Sedan gjorde jag egen sötsur sås och currysås. Även kokt ris och färska grönsaker serverades till.

Det var Simo som kom med förslaget igår kväll när vi diskuterade vad jag kunde göra för gott på fläskytterfilén. Det var en bra idé ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *