I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Inviger slow cooker Crockpot

IMG_20190912_112716

Den här apparaten fick jag för kanske 1,5 år sedan, men har inte testat den förrän idag. Det ska bli kvällens middag på bland annat picnicbog, färsk timjan, lök, grönsaker, tomatkross och så vidare.

Har du en slow cooker Crockpot? Berätta gärna i en kommentar om vad du tycker om mathjälpen och vilka recept du brukar följa eller tycker om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *