I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Produktprov ögonbryn

IMG_20190911_225614__01

Sådär så, nu ska jag fixa mina ögonbryn med ett förhoppningsvis bra resultat. Jag såg tipset av en tjej på ett forum. Så jag tänkte, varför inte?! Så sagt å gjort, så sitter jag nu bänkad i soffan.

Om man kör i 20 minuter så ska det hålla i 1 dag. Kör man i 2 timmar så ska det hålla i 3 dagar.

Tog tyvärr ingen förebild…men hoppas på ett bra resultat!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *