I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

OMG!!!!! Ni måste läsa!

IMG_20190906_175535

Jag var nere i centrum med Alyssa på den nya leksaksaaffären, för att hitta en present till hennes förskolekompis som har kalas imorgon.

IMG_20190906_172126

Tror ni inte att jag hittar en fet pryl som Alyssa har önskat sig…som varit lite svår att hitta och alldeles för dyr secondhand. Så ser jag den där Askunge-vagnen och ba, fasiken, hur ska jag lyckas smussla med den här när jag är här med henne?!

IMG_20190906_174005

Så kom jag på den briljanta idén! Sa åt Alyssa att titta på lite pyssel, medan jag haffade en ur personalen. Så viskade jag å sa att hon måste hjälpa mig å att dottern som står precis bakom mig absolut inte får höra eller se detta. Jag bad henne att ta ned paketet från hyllan och ta den till kassan och lägga i en stor påse samt påbörja betalning så kommer jag alldeles strax å betalar den och presenten.

Under tiden jag stod i kassan funderade jag kring hur fasiken jag skulle säga vad det där stora paketet var för något, till Alyssa. Sen kom jag på det. Jag sa att Cecilia hade ringt å bett mig hämta ut ett paket på leksaksaaffären. Alyssa köpte det direkt, men undrade varför jag skulle göra det. För att hon ska ge sin dotter den. Små vita lögner är okej ibland.

GOALS!!! ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *